El Rondo | Joan Gaspart - RTVE.es
El rondo  Joan Gaspart

A 'El Rondo' parlem amb Joan Gaspart que repassa l’actualitat blaugrana i recorda vint anys després com va ser el fitxatge de Figo per part del...

Disponible hasta 28-10-2019

07/10/2019 00:49:33
Joan Gaspart Joan Gaspart
Joan Gaspart 00:49:33 07/10/2019

Disponible hasta: 28-10-2019 00:00:00

Sinopsis

A 'El Rondo' parlem amb Joan Gaspart que repassa l’actualitat blaugrana i recorda vint anys després com va ser el fitxatge de Figo per part del Reial Madrid.

El president més passional de la història del Barça, Joan Gaspart, repassa l’actualitat blaugrana i dona una visió autoritzada sobre l’actual relació entre els pesos pesants de la plantilla i la directiva. Gaspart també recorda com va ser el fitxatge fa dues dècades de Figo per part del Reial Madrid i posa la veritat sobre la taula.

El programa també analitza la situació del Barça, Madrid i Espanyol, després dels dubtes generats pels tres conjunts aquest inici de temporada, i debat la falta d’entesa entre Griezmann i Messi i la discòrdia amb la internacionalitat esportiva d’Ansu Fati.

Per tot plegat, comptem amb els millors especialistes del panorama esportiu català. A l'Albert Lesán i la Mónica Palenzuela els acompanyen els periodistes José Luis Carazo, Roberto Gómez, Cristina Cubero, Víctor Lozano, José Miguel Villarroya i Francesc Via.

Ficha técnica
Dirigido por
Marc Vila
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán