www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Enric Millo

El Debat de La 1 - Enric Millo - "Aviat tindrem dades d'empreses que estan marxant de Catalunya"

19 feb. 2014

El portaveu del Partit Popular al Parlament de Catalunya ha assegurat a "El Debat de la 1" que Mariano Rajoy farà una oferta per construir una Espanya millor en la que Catalunya tingui el lloc que li correspon "una oferta en el sentit que entre tots junts podem construir l'Espanya del segle XXI", aquesta oferta , però, no serà moneda de canvi de la consulta.

Millo ha apuntat la possibilitat d'un escenari que mai s'ha donat en que les forces polítiques contraries a la independència poguessin formar un govern a Catalunya. Un govern, diu, que no tingués com objectiu separar-se d'Espanya sinó millorar la vida dels catalans en el marc d'una Espanya més competitiva.

El vicesecretari d'acció política del PPC creu que a Convergència i Unió no hi ha unanimitat per treure Catalunya d'Espanya: "Podem assistir a una explosió del centre dreta nacionalista, perquè a Convergència també hi ha gent que no està d'acord amb la separació".

Enric Millo considera que l'economia catalana sí que s'està ressentint del debat sobiranista "aviat tindrem dades "ha dit- de seus socials d'empreses que estan marxant, d'inversions que s'estan deslocalitzant i de plans d'inversions que no s'estan aprovant"

veure més sobre "El Debat de La 1 - Enric Millo - "Aviat tindrem dades d'empreses que estan marxant de Catalunya"" veure menys sobre "El Debat de La 1 - Enric Millo - "Aviat tindrem dades d'empreses que estan marxant de Catalunya""
Programes complets (351)
Clips

Els últims 549 programes de El debat de La 1

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios