El debat de La 1: Lluís Recoder | RTVE Play
El debat de La 1  Lluís Recoder

12/04/2012 00:24:49
Recomendado para todos los públicos
Lluís Recoder Lluís Recoder
Lluís Recoder 00:24:49 12/04/2012
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Lluís Recoder, titular de Territori i Sostenibilitat, ha valorat molt negativament els pressupostos de l'Estat presentats pel PP i ha estat taxatiu en considerar que CiU els votarà en contra si no canvien. "Els comptes són inacceptables pel que fa a les inversions en infraestructures i demostren la poca valentia del govern del PP a l'hora de prendre decisions".

El conseller creu que "el pacte fiscal és inevitable" i assegura que l'aposta del govern català "té el suport d'una majoria parlamentària cada cop més àmplia".

Per Recoder, "els catalans hem d'estar preparats per defensar els nostres drets" davant una política que perjudica Catalunya i reclama una reacció més contundent: " La societat civil fins ara ha estat massa prudent i ara és l'hora que actiu amb més claredat". I recorda que "a Madrid els preocupen molt les reaccions públiques de la societat catalana i, per això, l'animo a fer més accions com la que va aplegar entitats i organismes per reclamar un aeroport de primera divisió"

Pel que fa a Eurovegas, Recoder ha reconegut que "el més calent és a l'aigüera" i ha admès que "en part és culpa del govern haver creat expectatives per no explicar bé el projecte".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán