El Debat de La 1 - El Sant Jordi Polític
El debat de La 1  El Sant Jordi Polític

En motiu de la diada de Sant Jordi el programa El Debat de la 1 de TVE a Catalunya s’ha fixat en l’aspecte polític de la jornada. Encapçalada pel...

23/04/2015 01:02:55
Recomendado para todos los públicos
El Sant Jordi Polític El Sant Jordi Polític
El Sant Jordi Polític 01:02:55 23/04/2015
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

En motiu de la diada de Sant Jordi el programa El Debat de la 1 de TVE a Catalunya s’ha fixat en l’aspecte polític de la jornada. Encapçalada pel discurs institucional del President de la Generalitat Artur Mas i el dubte que s’ha generat sobre la convocatòria d’eleccions autonòmiques el 27 de setembre vinent.  Li hem preguntat, sobre aquesta qüestió, al Conseller de Cultura Ferran Mascarell i ha dit que "Mas vol convocar les eleccions amb el to que han de tenir". 

A més el Conseller ha valorat molt positivament la diada, apuntant que "Els editors creuen que aquest Sant Jordi és el de la remuntada" i que  "Ja no estem atrapats en la lògica de la crisi. Estem contents i en tenim motius". 

En el debat posterior sobre la situació política catalana hi han participat:

Joan Tapia. Periodista. Ex director de la Vanguàrdia i de TVE Catalunya. Autor del llibre “ Catalunya sense Espanya?

Juan Arza. Consultor d’empresa. Coautor del llibre “El mito de la secesión”

Eduard Voltas. Professor de periodisme de Universitat Ramón Llull. Editor de Time out. Autor de “Carta a un Indecís” i “Camí cap a la independència”

Ficha técnica
Dirigido por
Quim Barnola
Reparto
Quim Barnola, Toni Aira, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Cristina Puig, Rafa López, Carles Fernández, Andreu Mayayo, Milagros Pérez Oliva, Martí Saballs, Anna Simó, Àlex Sàlmon, Xavier Fina, Esther Vivas, Gemma Ubasart, Rafael de Ribot, Esperanza García, Manuel Cuyàs, Olga Grau, Miquel Martín Gamisans, Lola García, Maria Vila, Astrid Barrio, Esteve Crespo, Oriol Nolis, Marta Lasalas, Jordi Barbeta, María Jesús Cañ
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán