El debat de La 1: Javier Faus | RTVE Play
El debat de La 1  Javier Faus

02/04/2014 00:23:48
Recomendado para todos los públicos
Javier Faus Javier Faus
Javier Faus 00:23:48 02/04/2014
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El vicepresident econòmic del FC Barcelona, Javier Faus, ha dit a "El Debat de la 1" que la sanció que els ha imposat la FIFA per haver fitxar 10 jugadors menors d'edat és una injustícia i s'ha mostrat convençut que la justícia els donarà la raó.

Faus ha explicat que, des que van tenir coneixement de la normativa de la FIFA, aquests nois han deixat de jugar. Els joves continuaran rebent formació a la Masia fins que tinguin els 16 o 18 anys per poder jugar, segons els torneig.

Sobre el projecte del nou Espai Barça que el socis votaran dissabte, el vicepresident econòmic ha explicat que és sostenible econòmicament sense renunciar a fitxatges importants perquè els comptes del Barça estan molt sanejats.

També ha explicat que tenen la intenció d'agrupar localitats per famílies o grups com han fet d'altres clubs i que els que es quedarien sense lloc a la primera graderia tindrien preferència a l'hora de triar-ne un de nou.

Ha afegit que si no guanyen la votació, el projecte no es farà, però que igualment s'haurà de construir el nou Palau per poder jugar l'Eurolliga de bàsquet

Ficha técnica
Dirigido por
Quim Barnola
Reparto
Quim Barnola, Toni Aira, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Cristina Puig, Rafa López, Carles Fernández, Andreu Mayayo, Milagros Pérez Oliva, Martí Saballs, Anna Simó, Àlex Sàlmon, Xavier Fina, Esther Vivas, Gemma Ubasart, Rafael de Ribot, Esperanza García, Manuel Cuyàs, Olga Grau, Miquel Martín Gamisans, Lola García, Maria Vila, Astrid Barrio, Esteve Crespo, Oriol Nolis, Marta Lasalas, Jordi Barbeta, María Jesús Cañ
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán