El debat de La 1: Reclamacions als bancs amb AUSBANC | RTVE Play
El debat de La 1  Reclamacions als bancs amb AUSBANC

12/03/2014 00:34:10
Recomendado para todos los públicos
Reclamacions als bancs amb AUSBANC Reclamacions als bancs amb AUSBANC
Reclamacions als bancs amb AUSBANC 00:34:10 12/03/2014
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

La delegada d’AUSBANC, Montse Andrés, valora a “El debat de la 1” la sentència de readmissió dels antics directius de Catalunya Banc. 

-“Estem sorpresos per la sentència, però si s’analitza bé, el jutge no avala la gestió de Todó i Masana, només diu que no té proves”

-“Les cartes d’acomiadament no estan ben justificades”

-“Hem ampliat la denúncia contra 54 exdirectius de Catalunya Banc perquè van concedir crèdits que ja sabien que no cobrarien”

L’advocada i delegada de Barcelona d’AUSBANC, Montse Andrés, considera que la sentència que condemna Catalunya Banc  a readmetre o indemnitzar  Adolf Todó i Jaume Masana no implica un aval a la seva gestió al capdavant de l’entitat:  “El jutge el que diu és que les raons de l’acomiadament no estan ben argumentades i que l’entitat no hi ha aportat proves”. 

AUSBANC s’ha personat i ha ampliat la denúncia de la Fiscalia anticorrupció contra 54 exdirectius de l’antiga caixa per administració deslleial. Consideren que no només es van augmentar el sou quan la situació ja era crítica, sinó que també van concedir crèdits que sabien que no cobrarien mai. En alguns casos –diu Montse Andrés- fins i tot havien calculat les pèrdues en el moment de concedir-lo.

Ficha técnica
Dirigido por
Quim Barnola
Reparto
Quim Barnola, Toni Aira, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Cristina Puig, Rafa López, Carles Fernández, Andreu Mayayo, Milagros Pérez Oliva, Martí Saballs, Anna Simó, Àlex Sàlmon, Xavier Fina, Esther Vivas, Gemma Ubasart, Rafael de Ribot, Esperanza García, Manuel Cuyàs, Olga Grau, Miquel Martín Gamisans, Lola García, Maria Vila, Astrid Barrio, Esteve Crespo, Oriol Nolis, Marta Lasalas, Jordi Barbeta, María Jesús Cañ
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán