El Debat de La 1 | Aina Vidal, d'En Comú Podem
El debat de La 1  Aina Vidal, d'En Comú Podem

El Debat de La 1 dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa l'actualitat política de la setmana amb Aina Vidal, fins ara diputada al Congrés...

Disponible hasta 21-02-2222

22/03/2019 01:26:33
Recomendado para todos los públicos
Aina Vidal, d'En Comú Podem Aina Vidal, d'En Comú Podem
Aina Vidal, d'En Comú Podem 01:26:33 22/03/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El Debat de La 1 dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa l'actualitat política de la setmana amb Aina Vidal, fins ara diputada al Congrés del Diputats i número dos de la candidatura d'En Comú Podem per Barcelona, i els analistes habituals del programa.

Al programa es parla de les llistes electorals i de com s'enfoca la campanya, a banda de judici del procés, dels símbols polítics en les institucions i del conflicte entre el President de la Generalitat i la Junta electoral central, per no voler treure els llaços grocs i pancartes de suport als polítics que són a la presó.

A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez OlivaEsther VivasRafa LópezÁlex SàlmonToni Aira i Jordi Mercader.

Ficha técnica
Dirigido por
Quim Barnola
Reparto
Quim Barnola, Toni Aira, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Cristina Puig, Rafa López, Carles Fernández, Andreu Mayayo, Milagros Pérez Oliva, Martí Saballs, Anna Simó, Àlex Sàlmon, Xavier Fina, Esther Vivas, Gemma Ubasart, Rafael de Ribot, Esperanza García, Manuel Cuyàs, Olga Grau, Miquel Martín Gamisans, Lola García, Maria Vila, Astrid Barrio, Esteve Crespo, Oriol Nolis, Marta Lasalas, Jordi Barbeta, María Jesús Cañ
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán