Carolina Ferre entrevista Jordi Hurtado i Manel Fuentes a "Disculpin la interrupció"
Disculpin la interrupció  Carolina Ferre entrevista Jordi Hurtado i Manel Fuentes a "Disculpin la interrupció"

El programa més irreverent i divertit de TVE Catalunya, torna aquesta setmana amb una entrevista al presentador del veterà concurs "Saber y Ganar",...

25/06/2009 00:41:58
Carolina Ferre entrevista Jordi Hurtado i Manel Fuentes a "Disculpin la interrupció" Carolina Ferre entrevista Jordi Hurtado i Manel Fuentes a "Disculpin la interrupció"
Carolina Ferre entrevista Jordi Hurtado i Manel Fuentes a "Disculpin la interrupció" 00:41:58 25/06/2009
Sinopsis

El programa més irreverent i divertit de TVE Catalunya, torna aquesta setmana amb una entrevista al presentador del veterà concurs "Saber y Ganar", Jordi Hurtado, amb l'humor absurd i surrealista d'"Especialistas secundarios" i la música del dj Dr. Flo. "Disculpin la interrupció" torna aquesta setmana a les deu de la nit amb Jordi Hurtado i Manel Fuentes. Hurtado va començar a TVE al 1985 amb el concurs "Si lo sé no vengo". Entre altres programes ha presentat "Tres x quatre", "Pictionary", "Carros de fuego", "Juguemos al Trivial"i "¿Cómo lo hacen?". A més, porta dotze anys presentant el popular programa "Saber y Ganar" on manté una audiència fidel i reparteix diners al seus savis concursants cada setmana. L'equip de "Disculpin la interrupció" i Carolina Ferre, presentadora del programa, han preparat un munt de sorpreses per rebre aquest veterà presentador de TVE i també faran un cop d'ull als programes que més han agradat d'aquest 50 anys d'història de TVE Catalunya .

Idiomas
Castellano