Continuarà -  Premis  "Continuarà" 2012
Continuarà...  Premis "Continuarà 2012

Al decurs de l'acte, el programa "Continuarà" ha lliurat els seus premis dolços: com cada any la directora del programa, Montse Mompó, ha estat la...

24/04/2012 00:13:25
Premis  "Continuarà 2012 Premis  "Continuarà 2012
Premis "Continuarà 2012 00:13:25 24/04/2012
Sinopsis

 Al decurs de l'acte, el programa "Continuarà" ha lliurat els seus premis dolços: com cada any la directora del programa, Montse Mompó, ha estat la mestre de cerimònies. 

El cuiner Ferran Adrià, un dels millors xefs del món, ha rebut el premi pel seu nou projecte Bulli Foundation. Adrià ha agraït a TVE el recolzament de tots aquests anys al món de la cuina i sobre el seu projecte ha dit que "és un projecte de tots, que demostren que els somnis són possibles".

Per altra banda, aquests anys els premis han centrat la seva mirada en les arts escèniques i el cinema. Així l'equip del programa ha volgut destacar la tasca del director i actor Josep Maria Pou actualment al capdavant del Teatre Goya, que ha elogiat el nom del programa i ha desitjat que "continuï molts anys més"; i del director del Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta, Salvador Sunyer per crear un dels certàmens teatrals més prestigiosos d'Europa i d'Espanya. 

També s'han premiat el director Kike Maíllo guanyador fa una setmana del premi Sant Jordi per la seva òpera prima "Eva" i de Clàudia Vega actriu del film que ha agraït el premi també en nom de director que no ha pogut assistir a l'acte per malaltia; i el dissenyador Javier Mariscal codirector juntament amb Fernando Trueba de la guardonada pel·lícula "Chico y Rita" que ha exclamat "visca la televisió pública i ha dedicat el premi a tots als animadors".  

L'equip del curtmetratge "Ahora no puedo": la directora Roser Aguilar, l'actriu Cristina Blanco, la guionista Elena Serra i el productor Oriol Sal-Palau, també han recollit el seu premi.  

 La coreografa Sol Picó ha rebut el reconeixement del programa per dirigir una de les millors companyies de dansa contemporània i ha demanat que no ens oblidem de la dansa a la televisió.  

Dos escriptors han obtingut el Premi "Continuarà" d'aquest edició: Santiago Posteguillo, autor de l'exitosa trilogia de Escipión, i un dels referents del nou periodisme literari Gabi Martínez, que darrerament ha publicat "Solo para gigantes". Martínez ha dedicat el premi "a tots els periodistes que fan molts esforços per informar del que està passant".

"Continuarà" ha volgut premiar la tasca de l'arquitecte Enric Ruíz-Geli encarregat del projecte Bulli Foundation i de la dissenyadora de catifes i articles tèxtils Nani Marquina per la seva visió innovadora i original i pels seus 25 anys al capdavant de l'empresa,

La directora de la Fundació Miró, Rosa Maria Malet, l'empresari i cocteler Javier de las Muelas i el director general de Moritz, Albert Castellón, també han recollit el seu guardó.

L'acte ha comptat amb la presència del conseller Ferran Mascarell, els escriptors Maruja TorresJordi Sierra i FabraLluis RacioneroCarme RieraJohn Verdon i Javier Sierra, el cantant Gerard Quintana i la dissenyadora Guillermina Baeza, entre moltes altres personalitats del mon de la cultura i de les lletres.

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán