Continuarà - 6 d'octubre
Continuarà...  Descobrim el nou grup Los Seis Días

Hem descobert un nou grup de noies de Barcelona, es diuen Los Seis Días i el seu primer treball, Lunes. Es presenten amb un primer single de nom...

07/10/2009 00:25:05
Descobrim el nou grup Los Seis Días Descobrim el nou grup Los Seis Días
Descobrim el nou grup Los Seis Días 00:25:05 07/10/2009
Sinopsis

Hem descobert un nou grup de noies de Barcelona, es diuen Los Seis Días i el seu primer treball, Lunes. Es presenten amb un primer single de nom tan contundent com 'Te odio' i la col·laboració de luxe de Santi Balmes (Love of Lesbian).

També hem fet un repàs a la nova edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Destaquem les projeccions de títols clàssics com La taronja mecànica de Stanley Kubrick, amb la presència del seu protagonista, Malcom McDowell, i Alien, de Ridley Scott.

Ens hem apropat al nou muntatge del Circo de los Horrores compta amb una acurada posada en escena i fusiona circ, teatre, màgia i cabaret per aconseguir captar l'espectador amb una proposta fresca i intel·ligent, d'humor macabre i divertit.

L'obra de Waltraud Maczassek és una pintura que evoluciona, Continuarà n'ha estat testimoni.

El Continuarà també fa una proposta als amants de la fotografia: Regardez moi... del fotògraf Chico Bialas a la Galeria Tagomago (Santa Teresa, 3).

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán