Continuarà - 26/03/2013
Continuarà...  Continuarà - 26/03/2013

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana, en aquesta edició: el film "Los...

26/03/2013 00:28:08
Continuarà - 26/03/2013 Continuarà - 26/03/2013
Continuarà - 26/03/2013 00:28:08 26/03/2013
Sinopsis

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana, en aquesta edició: el film "Los últimos días", el cantant Daniel Cross, l'obra "Si no ens paguen, no paguem" i la col·lecció Thyssen al CaixaForum Tarragona, entre d'altres temes.

Per descobrir com serà la Barcelona apocalíptica el programa recomana la pel·lícula "Los últimos días", un thriller futurista filmat amb molts mitjans. L'equip del programa ha parlat amb els directors, Àlex i David Pastor, i el protagonista, José Coronado.

Barnasants, el festival Barceloní de la cançó d'autor, presenta l'últim treball del Daniel Cross, "Aquello era entonces, esto es ahora". Després de la gira per Mèxic, l'artista porta a Espanya el seu setè àlbum, on el temps es converteix en l'eix principal sobre el que giren totes les cançons.

El teatre Tantarantana programa fins al 14 d'abril una nova versió del text original "Aquí no paga ni Déu", actualitzada i revisada per Dario Fo i Franca Rame, "Si no ens paguen, no paguem". Es tracta d'una bomba còmica contra la crisis on un grup de treballadors afectats farts de la crisi decideixen rebel·lar-se contra el sistema i deixar de pagar.

D'altres protagonistes del programa seran l'òpera Madame Butterfly al Liceu; l'arquitecte japonès Toyo Ito que ha coronat la seva brillant carrera professional amb el premi Pritzker; l'exposició de Dominica Sánchez "Mirades Essencials"; i l'Slow Design, entre d'altres temes.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán