Continuarà - 25/06/2013
Continuarà...  Continuarà - 25/06/2013

De cinema, aquesta setmana "Continuarà" proposa dos excepcionals documentals. "Sagrada, el misteri de la creació", dirigit per Stefan Haupt, que...

26/06/2013 00:29:20
Continuarà - 25/06/2013 Continuarà - 25/06/2013
Continuarà - 25/06/2013 00:29:20 26/06/2013
Sinopsis

De cinema, aquesta setmana "Continuarà" proposa dos excepcionals documentals. "Sagrada, el misteri de la creació", dirigit per Stefan Haupt, que explica la història de la construcció de la Sagrada Família. I "Comediants, amb el sol a la maleta", dirigit per Elisenda Dalmau i Héctor Muniente, narra amb emoció els quaranta primers anys de la gran companyia de teatre "Els comediants".

El programa presenta Rolando Villazón que a més d'una de les veus més conegudes i sol·licitades de l'òpera, és també un artista polifacètic. Acaba de cantar al Liceu "L'elissir d'amore", i el trobem en mig d'una gira mundial en homenatge al gran Verdi, amb motiu del dos-cents aniversari del seu naixement. També acaba de treure un cd amb àries i peces musicals de Verdi, de les més conegudes i algunes que no ho son tant. Per si fos poc, el tenor mexicà també fa els dibuixos de la seva web, amb la que manté el contacte amb els seus seguidors, i enguany ha publicat la seva primera novel·la: "Malabares", un homenatge a un món, el dels pallassos, que tampoc li és aliè, ja que als seus inicis artístics també va fer de clown.

"Continuarà" emet un reportatge sobre un nou mercat a Barcelona, La Princesa, un conjunt de diferents espais gastronòmics combinats amb exposicions i on té el seu atelier la dissenyadora Roser Marce.

Dins el món de la imatge, el curt és un format immillorable per a la creació artística. Les peces de la guionista i realitzadora Ana Rodríguez León, que han viatjat a prestigiosos festivals internacionals, no tan sols són una recerca estètica, s'endinsen en el món interior, la memòria, la identitat...un interessant univers oníric, inquietant i tendre al mateix temps.

Kevin Johansen presenta el seu últim treball "BI", un àlbum dividit en dos CDs: "Jogo Subtropicalia" impregnat dels seus habituals sons folklòrics i "Fogo Pop Heart", un disc més pop amb temes en espanyol i anglès.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán