Continuarà - 19/02/2013
Continuarà...  Continuarà - 19/02/2013

De cinema el programa proposa un documental basat en la pel·lícula guanyadora de la secció nacional del darrer Festival In-Edit: "A film about kids...

19/02/2013 00:28:02
Continuarà - 19/02/2013 Continuarà - 19/02/2013
Continuarà - 19/02/2013 00:28:02 19/02/2013
Sinopsis

De cinema el programa proposa un documental basat en la pel·lícula guanyadora de la secció nacional del darrer Festival In-Edit: "A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band". El film dirigit per Ramon Tort, narra la història emotiva i vitalista d'una formació musical composta per nens de 7 a 18 anys, impulsada pel músic de jazz Joan Chamorro.

"Continuarà" també realitza un reportatge sobre la cantant Maria Rodés. Després del seu primer treball en solitari "Una forma de hablar", la cantautora ha tret un nou àlbum "Sueño Triangular".

La sala tallers del Teatre Nacional de Catalunya tanca la temporada amb "Groenlàndia", de Jordi Faura. Es tracta d'una epopeia tragicòmica que narra el xoc de la cultura àrtica amb la occidental . L'expedició d'una família rica que queda atrapada durant 9 mesos en una placa de gel a la deriva és una manera de reflectir el sentiment de supervivència i també l'esfondrament d'un imperi.

A més, "Continuarà" dedica una especial atenció a la nova creació del Jean Nouvel que juntament amb la col·laboració de l'estudi Ribas&Ribas ha alçat l'hotel Renaissance Barcelona Fira, al dissenyador català Custo Dalmau que ha presentat la seva nova col·lecció a la setmana de la moda de Nova York i al fotògraf Santiago Llobet que presenta un reportatge fotogràfic documental sobre el treball que realitzen les missioneres "Hijas de la Caridad" a Madagascar.

I dues recomanacions: la darrera obra d'en Jesús Ulled, "Mitad payo, mitad gitano" i la cantant de fado portuguesa Ana Moura.

Al final del programa, com sempre, "Continuarà" completa a la secció Agenda les propostes culturals de la setmana.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán