www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
1423662
  • Continuarà - 29/05/2012

Continuarà - 29/05/2012

29 maig 2012

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música, teatre, art i disseny.

"Continuarà" ha preparat un ampli reportatge sobre el Festival Primavera Sound que es fa a Barcelona. The Cure i Wilco són alguns dels grups que tocaran en aquest important festival de Música.

Coneixerem els protagonistes de la pel·lícula "Els nens salvatges", un film de Patricia Ferreira que se'n va portar quatre dels premis més importants en el recent Festival de Cinema de Málaga.

Absynthe Minded és un grup belga format en la ciutat medieval de Gent. Ha passat per Catalunya i l'hem entrevistat per la seva esplèndida música i per la sortida del seu darrer àlbum "As it ever was".

"Sonrisas y Lágrimas" és un dels musicals més vistos del món i aquest cap de setmana ha passat per Sant Cugat. Més endavant arribarà a Barcelona. En cada ciutat on es representa l'obra es fa un càsting entre els nens i nenes, per fer-los protagonistes.

El programa ha preparat un reportatges sobre "Els Jugadors", la darrera obra que es representa al Teatre Lliure de Gràcia amb gran èxit.

veure més sobre "Continuarà - 29/05/2012" veure menys sobre "Continuarà - 29/05/2012"
Programes complets (114)
Clips

Els últims 1.325 programes de Continuarà...

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios