Continuarà - 19/03/2013
Continuarà...  Continuarà - 19/03/2013

La cantant sahrauí Aziza Brahim presenta el seu segon disc: Mabruk. Un treball que mescla ritmes i melodies tradicionals sahrauís amb música més...

19/03/2013 00:27:48
Continuarà - 19/03/2013 Continuarà - 19/03/2013
Continuarà - 19/03/2013 00:27:48 19/03/2013
Sinopsis

La cantant sahrauí Aziza Brahim presenta el seu segon disc: Mabruk. Un treball que mescla ritmes i melodies tradicionals sahrauís amb música més occidental com blues, rock i funk. Les lletres combinen la seva pròpia inspiració i molts dels poemes de la seva àvia, coneguda en el poble sahrauí com la poetessa del fusell pels seus poemes reivindicatius.

De cinema, aquesta setmana el programa recomana un documental ple d'aventures i coratge, "Món petit", la història del viatge que fan l'Albert Casals i l'Anna Socias fins a l'altra punta del món, a Nova Zelanda. El documental ple d'energia l'ha arrodonit el director Marcel Barrena, i ja es pot veure als cinemes.

"Quan despertem d'entre els morts" és la darrera obra que va escriure el dramaturg noruec Henrik Ibsen i ve a ser una mena de testament vital i artístic. "Continuarà" recomana aquesta obra que dirigeix Ferran Madico, estrenada al Teatre Nacional de Catalunya i que ara volta pels teatres del país.

Per primera vegada, el Museu d'Art Modern de Tarragona mostra un testimoni del recorregut de la pintura de Joaquim Chancho amb obres de diferents períodes, entre ells, la pintura cal·ligràfica i abstraccions,la gestualitat dels anys vuitanta, la superposicions de trames i color homogeni i les obres de la dècada del nou segle.

Cesc Gelabert és el coreògraf català de més sòlida i àmplia trajectòria, i de més projecció internacional. Presenta al "Continuarà": "V.O. +".

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán