www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
1407613

Continuarà - 15/05/2012

15 maig 2012

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música, teatre, art i disseny.

Aquesta setmana el Continuarà us presenta :

El nou treball d'Adriana Calcanhotto, "O micróbio do samba".

Estem inmersos en poesia i talent de tots els poetes que fins el 17 de maig passaran per les diferents finestres obertes al ja clàssic festival de la ciutat comtal. Hem pogut sentir i entrevista a Mark Strand, a Caroline Bergvall, Mónica valenciano, Manuel Forcano,...

Poques vegades arriben als nostres escenaris materials completament desconeguts, poc habituals i de tant interès com aquesta peça, Imatges gelades, del jove autor finlandès Kristian Smeds. Enguany premi europeu de noves realitats teatrals, ara mateix és sens dubte un dels dramaturgs de més embranzida. Una escriptura i un llenguatge escènic particulars, una obra curiosa, visceral i poètica, però gens críptica, dura i esperançada alhora.

Tambe us oferim un reportatge dedicat al Saló del Còmic de Barcelona, que enguany va celebrar amb tot un èxit de públic els seus trenta anys d'existència. Al Saló sempre s'hi apleguen els dibuixants més importants dedicats a la novel·la gràfica i enguany vam tenir la sort d'entrevistar a Milo Manara, autor de "Los Borgia" i a Craig Thompson, autor de dues obres mestres del còmic recent, com són "Blankets" i "Habibi".

veure més sobre "Continuarà - 15/05/2012" veure menys sobre "Continuarà - 15/05/2012"
Programes complets (114)
Clips

Els últims 1.325 programes de Continuarà...

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios