Cinc dies a... Zoo de Barcelona
Cinc dies a...  Zoo de Barcelona

Les bestioles del Zoo de Barcelona també tenen els seus cicles vitals i els seus hàbits. Les persones que les cuiden els desperten cada matí amb...

Disponible hasta 21-02-2222

16/08/2020 00:24:33
Recomendado para todos los públicos
Zoo de Barcelona Zoo de Barcelona
Zoo de Barcelona 00:24:33 16/08/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Les bestioles del Zoo de Barcelona també tenen els seus cicles vitals i els seus hàbits. Les persones que les cuiden els desperten cada matí amb l’esmorzar, tenen cura de la seva salut i del seu espai vital. Per exemple els peus dels elefants son molt més delicats del que sembla a simple vista i se’ls hi han de rentar cada dia . Elles, les tres elefantes, la Susi, la Yoyo i la bulli s’hi posen bé perquè confien en les seves cuidadores, l’Elena i la Marta. Per això no tenen cap inconvenient a posar el seu peu on els diguin per que els hi netegin i els facin la pedicura ¡.

Al Zoo també tenen els seus mecanismes perquè els veterinaris puguin fer reconeixements a tots els animals i fins i tot els puguin extreure sang per poder-la analitzar. Ho veurem amb un drago de Komodo que, si be no es agressiu, una mossegada seva pot transmetre infeccions que poden provocar la mort en no massa temps ¡ Una part molt important, i poc coneguda, del Zoo és la jardineria. De fet tenen una mena de microclima perquè s’hi puguin adaptar totes les espècies. Des de les que viuen en sabana com també les tropicals.

Quan es fa de nit tots es retiren a les seves guarides a passar la nit amb els seus excepte alguns que, com el rinoceront, estan ben solets.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán