Cinc dies a... - El RCD Espanyol
Cinc dies a...  El RCD Espanyol

'Cinc dies a...' coneix el club RCD Espanyol. D'una banda, l'equip visita l'Estadi de Cornellà - El Prat. De l'altra, la Ciutat Esportiva Dani...

Disponible hasta 21-02-2222

12/11/2019 00:24:44
Recomendado para todos los públicos
El RCD Espanyol El RCD Espanyol
El RCD Espanyol 00:24:44 12/11/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

'Cinc dies a...' coneix el club RCD Espanyol. D'una banda, l'equip visita l'Estadi de Cornellà - El Prat. De l'altra, la Ciutat Esportiva Dani Jarque a Sant Adrià de Besòs. Les dues seus de l'Espanyol, cada una amb un ús ben diferent, són pilars bàsics d'un dels dos equips barcelonins de la primera divisió del futbol espanyol.

Com qualsevol equip de primera divisió espanyola, l'atenció dels socis, seguidors i afeccionats del club es posa en els resultats del primer equip masculí i, els seus jugadorsl'entrenador i els directius, acaparen el protagonisme mediàtic. Tanmateix, a 'Cinc Dies a... ', hem anat més enllà i us mostrem el treball de les dones i homes que fan que l'Espanyol sigui un club viable i amb futur. Cal destacar que es tracta d'un club amb una pedrera d'equips inferiors envejada i copiada a la resta del planeta i un equip femení que també destaca a la primera divisió.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán