www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
4088782
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • INEFC

Cinc dies a... - INEFC

10 oct. 2017

Cinc dies a... es va endinsar pels múltiples passadissos de l'INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya) a Barcelona per veure com es formen els futurs atletes i professionals en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Uns 1.000 estudiants es mouen per aquest edifici neoclàssic de 30.000 mestres quadrats practicant diferents activitats.

Va ser construït el 1991 amb la intenció de ser un centre d'alt rendiment. Durant els Jocs Olímpics va acollir les competicions de lluita lliure i grecoromana. Ara, l’edifici, obra de l'arquitecte Ricard Bofill, està condicionat per celebrar esports de tota mena, on s'hi practiquen des de les últimes tècniques d'alta competició fins a classes de gimnàstica per a infants.

Una de les coses que ens va sorprendre més a l'equip de "Cinc dies a..." , va ser el Campionat Internacional d'Esgrima de dones que es celebra cada any des de fa deu. També es duen a terme programes d'investigació com és el cas del Doctor Josep Maria Padullés que, juntament amb el seu fill, duen a terme un projecte innovador sobre el disseny instrumental per l'avaluació esportiva. Podrem veure diferents plans d'estudis de grau universitari, postgraus o doctorats que ofereix l'INEFC.

No només abasteix esports convencionals com el futbol, el bàsquet o el handbol també inclou activitats que no entren dins la concepció sobre què és l'esport, com la gimnàstica rítmica o la dansa contemporània.

Vàrem descobrir un esport, el Lacrosse, es tracta d'una nova activitat amb molt d'èxit als Estats Units que busca fer-se popular a casa nostra.

Més de 25 anys d'existència han fet de l'INEFC una institució pionera de referència dins de l'àmbit de l'activitat física i l'esport d'alta competició a Catalunya.

1era emissió: 25/06/2017

veure més sobre "Cinc dies a... - INEFC" veure menys sobre "Cinc dies a... - INEFC"
Programes complets (30)

Els últims 47 programes de Cinc dies a...

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos