Cinc Dies A... - Els agents rurals de Catalunya
Cinc dies a...  Els agents rurals de Catalunya

El programa 'Cinc dies a...' visita Tortosa per conèixer la feina tan necessària dels Agents Rurals de Catalunya, un ofici poc conegut. Totes les...

Disponible hasta 21-02-2222

19/07/2020 00:24:50
Recomendado para todos los públicos
Els agents rurals de Catalunya Els agents rurals de Catalunya
Els agents rurals de Catalunya 00:24:50 19/07/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa 'Cinc dies a...' visita Tortosa per conèixer la feina tan necessària dels Agents Rurals de Catalunya, un ofici poc conegut. Totes les funcions de les dones i dels homes que fan d'Agents Rurals tenen a veure amb la protecció de l'entorn i la seva feina és àmplia i diversa.

'Cinc dies a...' acompanya els Agents Rurals en un rescat d'una òliba ferida, en una inspecció d'un abocament il·legal i fent el cens dels flamencs al delta i de les cabres al Ports de Beseit. Els ha seguit en inspeccions de caça i de pesca i ha pogut comprovar com controlen les condicions de cria d'animals domèstics. El programa també mostra com, pujats a canoes, fan controls de la plaga del cargol poma. Els Agents Rurals també son els CSI dels boscos, investiguen les causes dels incendis forestals. Fan una feina molt necessària, cuiden l'entorn i mostren que allò que no és de ningú, en realitat és de tots.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán