Cinc dies a - La Boscana
Cinc dies a...  La Boscana

Al mig del Pla d’Urgell, una finca amb hort, un jardí arbrat de quatre hectàrees, llac i corral, acull el restaurant La Boscana. És un restaurant...

Disponible hasta 21-02-2222

07/06/2020 00:24:30
Recomendado para todos los públicos
La Boscana La Boscana
La Boscana 00:24:30 07/06/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Al mig del Pla d’Urgell, una finca amb hort, un jardí arbrat de quatre hectàrees, llac i corral, acull el restaurant La Boscana. És un restaurant gastronòmic que no falta a cap guia, inclosa la Michelin, on apareix distingit amb una estrella.

Al capdavant hi ha el xef Joël Castanyé, que compta amb el suport de tota la seva família. Ells gestionen un establiment a Mollerussa, "El Resquitx" i estan acostumats a tirar endavant tota mena d’actes i celebracions en uns salons immensos. Per això "La Boscana" va començar com a espai per a casaments i esdeveniment d’empresa. Després s’hi va sumar el restaurant gastronòmic. I a l’any va aconseguir l’estrella Michelin.

A "La Boscana" hi ha cuina d’avanguarda, però també un menú més tradicional. Com diu el Joël, tenen sempre un “sí a tot”. I porten la cuina a la sang. Joël i la seva dona, Maria Ángeles Chiriboga, cap de sala, viuen a tocar del restaurant. Amb la jaquetilla de xef Michelin presidint el menjador. S’han envoltat d’un gran equip i acullen amb el mateix entusiasme a foodies anglesos que van a fer rutes gastronòmiques que a gent d’empresa de la zona, que perllonguen la sobretaula tot mirant l’exterior.

I si la cuina val la peregrinació, la arquitectura és, sens dubte, un atractiu afegit molt remarcable. Obra de Jordi Font, és un espai transparent que s’obre al paisatge i que té molt en compte garantir la intimitat de cada taula.

Al llarg del 'Cinc dies a...' "La Boscana" veureu doncs com són les jornades que comencen al matí, segueixen amb un dinar de família a les 12, inclouen les preparacions diàries del restaurant mentre s’avancen coses per una celebració de molts comensals, s’ensenyen els espais a possibles clients o es té cura de l’hort i de les gallines. Ep... que passa el tallagespa!

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán