Cinc dies a... - "La 080", la passarel·la de la moda de Barcelona
Cinc dies a...  "La 080", la passarel·la de la moda de Barcelona

La pasarel.la de moda 080 es fa a la ciutat de Barcelona dues vegades a l'any. És un certamen on es mostra les tendències de moda de la temporada....

Disponible hasta 21-02-2222

18/10/2017 00:26:29
Recomendado para todos los públicos
"La 080", la passarel·la de la moda de Barcelona "La 080", la passarel·la de la moda de Barcelona
"La 080", la passarel·la de la moda de Barcelona 00:26:29 18/10/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

La pasarel.la de moda 080 es fa a la ciutat de Barcelona dues vegades a l'any. És un certamen on es mostra les tendències de moda de la temporada. Hi participen els dissenyadors més prestigiosos de la Ciutat Comtal i de Catalunya. També hi participen diferents sectors de la indústria tèxtil. Aquests salons també serveixen per mostrar les últimes creacions en diferents textures, nous colors i el més innovador en el camp dels teixits.

‘La 080’ es fa en diferents espais emblemàtics de la ciutat. En aquesta ocasió i per primer cop es va fer al Teatre Nacional de Catalunya.

Un equip de “Cinc dies a...” va endinsar-se pels passadissos i espais teatrals del Teatre Nacional de Catalunya per mostrar el bo i millor de les últimes creacions de dissenyadors emergents com Pablo Blame, o consagrats com Custo Dalmau, Josep Abril, Miriam Ponsa o Miquel Suay. Van desfilar en aquesta ocasió un total de 33 firmes de renom internacional.

També mostrem la importància que tenen els complements en les desfilades, com són els barrets, les sabates, així com la perruqueria i el maquillatge. L'estilista Raffel Pàges creu que els dissenyadors catalans no reconeixen la feina de l'estilista, cosa que no passa a altres països.

Un altra part bàsica d'aquestes certàmens és la directora d'art i càsting. És la persona que tria els models, les diferents escenografies per a cada desfilada, dissenya la luminotècnica adient i, juntament amb un Dj, pensa la música per a cada col·lecció.

1era emissió: 22/05/2017

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán