Blue zulu - Mambo Jambo i Chocadelia Internacional - 22/04/2013
Blue Zulu  Mambo Jambo i Chocadelia Internacio

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Chocadelia Internacional i de Los Mambo Jambo. D'una banda, els Chocadelia...

22/04/2013 00:29:41
Recomendado para todos los públicos
Mambo Jambo i Chocadelia Internacio Mambo Jambo i Chocadelia Internacio
Mambo Jambo i Chocadelia Internacio 00:29:41 22/04/2013
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Chocadelia Internacional i de Los Mambo Jambo.

D'una banda, els Chocadelia Internacional interpretaran Canciones para perder una guerra, El fin está cerca i Bruja. Els Chocadelia Internacional tenen tres discos al mercat. L'últim porta per títol "El fin está cerca" i el van poder treure al mercat gràcies als seus seguidors a través de la plataforma Verkami.

Es defineixen com a artistes polièdrics i melòmans irreductibles. I se senten a gust a estils musicals ben diversos. Els Chocadelia Internacional creuen que la música és un bé social i no només un producte comercial.

Per la seva part, els components de Los Mambo Jambo defensaran els temes Hot guindillas, La maldición de los rockers i , Flamin'hips. Els Mambo Jambo són un pòquer de músics emblemàtics de l'escena del rock and roll i del jazz del nostre país, liderats pel Dani Nel·lo.

Formen una banda instrumental que interpreta amb energia contemporània ritmes dels anys 50 i 60, com el surf i el swing, amb un nou so que han anomenat "jambofònic". Els Mambo Jambo ens porten el testimoni dels músics més salvatges i innovadors d'aquelles dècades.

Ficha técnica
Dirigido por
Francesc M. López
Géneros
Música
Idiomas
Catalán