Arxiu TVE Catalunya - Programa de archivo de TVE en RTVE Play
Especials en català  Història del Rally Costa Brava - Capítol 6

RAL·LI COSTA BRAVA 1993En aquest capítol recordarem el resum del ral·li d’aquell any post Olímpic. Aquest any, Carlos Sainz i Luís Moya estrenaven...

06/11/2014 00:24:09
Història del Rally Costa Brava - Capítol 6 Història del Rally Costa Brava - Capítol 6
Història del Rally Costa Brava - Capítol 6 00:24:09 06/11/2014
Sinopsis

RAL·LI COSTA BRAVA 1993

En aquest capítol recordarem el resum del ral·li d’aquell any post Olímpic.

Aquest any, Carlos Sainz i Luís Moya estrenaven temporada amb un Lancia Delta Integrale, el cotxe que durant els últims anys va ser una icona al món dels ral·lis i que aquest any s’acomiadava. Ja li va donar problemes al tram 3 on se li va trencar un palier només sortir. I no van acabar aquí les coses.

Mia Bardolet aquest cop amb Opel, qui feia equip amb Lluís Climent, lluitava pel campionat d’Espanya. Però va haver d’assumir ordres d’equip als últims trams del ral·li, per assegurar el liderat d’Opel en el Campionat d’Espanya de marques.

Miquel Àngel Roselló i Lorenzo Milà, amb la realització de Jordi Renú, ens apropen a aquell any on Juha Kankkunnen, al finalitzar en tercer lloc, s’assegurava el seu quart Campionat del Món de Ral·lis, fet que va celebrar a l’assistència de final de ral·li amb Didier Oriol. Va ser el primer pilot de la història fins a aquell moment en aconseguir-ho.

 

Idiomas
Catalán