Arxiu TVE Catalunya: Ara fa 30 anys: Caputxinada | RTVE Play
Arxiu TVE Catalunya  Ara fa 30 anys: Caputxinada

12/03/1996 00:19:57
Recomendado para mayores de 13 años
Ara fa 30 anys: Caputxinada Ara fa 30 anys: Caputxinada
Ara fa 30 anys: Caputxinada 00:19:57 12/03/1996
Sinopsis

Reportatge en motiu del 30 aniversari de la Caputxinada, sobre aquella tancada clandestina que es va fer al convent dels Caputxins de Sarrià, a Barcelona. Es va convocar per a l'assemblea constituent del sindicat democràtic d'estudiants, primer sindicat lliure creat durant el franquisme. 

Amb imatges de la Caputxinada i imatges actuals amb declaracions de persones que hi van ser; recorden la repressió i diferents anècdotes d'aquels dies. Amb declaracions de diverses persones que hi van ser com a estudiants: Ignasi Casadesús, Oriol Cistero, Cristian Tebe y Mateu Hernández. També de Lluís Permanyer que hi anà com a periodista. També de Paco Fernández Buey, de Xavier Gispert, estudiant durant la Caputxinada i realitzador de TVE, i de Núria Vidal de Llobatera, estudiant. També parla dels fets que hi visqué pare Jordi Llimona, caputxí.

Emès el 12 de març de 1996 a la Segona cadena, presentat per Rosa Maria Molló, dirigit per Magda Sampere, redactar per Josep Ramón Jiménez i amb realització de Manel Muñoz.

Ficha técnica
Dirigido por
iRTVE Catalunya
Géneros
Archivo TVE
Idiomas
Catalán