Giravolt (1974-1978): Arxiu TVE Catalunya - Giravolt - 1974 | RTVE Play
Giravolt (1974-1978)  Arxiu TVE Catalunya - Giravolt - 1974

01/01/1974 00:59:54
Recomendado para mayores de 7 años
Arxiu TVE Catalunya - Giravolt - 1974 Arxiu TVE Catalunya - Giravolt - 1974
Arxiu TVE Catalunya - Giravolt - 1974 00:59:54 01/01/1974
Recomendado para mayores de 7 años
Sinopsis

El programa GIRAVOLT es va emetre a TVE en català del 1974 al 1978 en l'etapa de la qual són aquestes imatges. Les entrevistes són a càrrec de Joan Lluch, Antoni Serra, Salvador Escamilla, Carles Sentís, Josep Maria Bachs. La intèrpret que surt en aquet document recuperat de l'original en cinema és Guillermina Motta.

Els temes que es tracten són els túnels del Bruc, el tunel del Cadí i el tunel de la Rovira. Apareix una promoció del programa Nova Gent, a la secció Giravolt Música. Reportage sobre Joan Miró i l'entrevista que li va fer Carles Sentís a París. Una entrevista de Salvador Escamilla a Guillermina Motta. Entrevista a l'actor Pepe Martín que actua aquests dies al teatre. Pistes Joan Serrahima d'atletisme on Josep Fèlix Pons presenta un reportatge sobre la falta d'instal.lacions esportives a Barcelona. 

Un reportatge sobre la necessitat de fer escales d'emergència al edificis més alts, sobretot als gratacels. Entrevista i imatges del doctor Josep Maria Gil Vernet sobre la seva afició a la caça major i sobre la supervivència dels trasplnatats de ronyó. Ell ha estat el primer a fer-ne a Espanya, a la dècada dels 60. Antoni Serra, el periodista, entra al quiròfan per l'enregistrament.

Ficha técnica
Reparto
Ricardo Soria (Realitzacio), Rosa María Calaf, Toni Serra, Merçe Remoli, Lulu Martorell, Gerorgina Cisquella, Jaume Codina, Xavier Caño, Joan Lluch, Anna Castells, Salvador Escamilla, Josep Maria Bachs, Lluis Quinquer, Carles Sentis, Jose Felix Pons, Sempronio, Rafael Pradas, Joan Anton Benach, Marius Carol, Montserrat Mompó, Carme Forcadell, Alex Baldoma, Carmen Garcia Ribas, Francesc Relea, Jaume Codina, Jordi Llado, Agusti Causí, Marta Bovet (Redacció)
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán