Ara i aquí - La situació dels menors immigrants no acompanyats
Ara i aquí  La situació dels menors immigrants no acompanyats

'Ara i Aquí' dedica el seu debat als menors immigrants no acompanyats. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i...

Disponible hasta 21-02-2222

06/10/2018 02:16:56
La situació dels menors immigrants no acompanyats La situació dels menors immigrants no acompanyats
La situació dels menors immigrants no acompanyats 02:16:56 06/10/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

'Ara i Aquí' dedica el seu debat als menors immigrants no acompanyats. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic.

L'arribada massiva de menors immigrants no acompanyats (MINA) ha fet saltar l'alarma. Les administracions es veuen col•lapsades i es posa en dubte el sistema de protecció de menors. El Síndic de Greuges ha manifestat una deficient política d'acollida i ha advertit que ens enfrontem a una emergència social de primer ordre. Es reclamen nous protocols i un pla integral que s'ajusti a les veritables necessitats dels afectats, immigrants i ciutadans.

Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista Albert Parés, advocat de temes socials i defensa dels drets dels menors immigrants no acompanyats i president de l'associació Noves Vies de defensa dels Drets Humans; Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL dels Mossos d'Esquadra, i Maria Jesús Larios, adjunta d'Infància del Síndic de Greuges.

A més, 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'escriptora i periodista Anna Grau, l'escriptora Asha Miró, el psicòleg Javier Urra i el professor d'oratòria i debat Fernando Carrera.

Ficha técnica
Dirigido por
Josep Ramon Lluch
Idiomas
Catalán