Aquí parlem: Natàlia Sànchez, diputada de la CUP | RTVE Play
Aquí parlem  Natàlia Sànchez, diputada de la CUP

14/04/2018 00:31:24
Natàlia Sànchez, diputada de la CUP Natàlia Sànchez, diputada de la CUP
Natàlia Sànchez, diputada de la CUP 00:31:24 14/04/2018
Sinopsis

Recordant l'aniversari de la República del 1931, la CUP insisteix que només donarien suport a un candidat a la investidura si és per avançar en la República. A l'espai Aquí Parlem de Televisió Espanyola a Catalunya demanen un programa clar i no només gestos simbòlics. I donen suport a la querella que la majoria independentista de la mesa presentarà contra el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs continua la ronda d'entrevistes amb la diputada Natàlia Sànchez de la Candidatura d'Unitat Popular. Falgàs parla amb Sànchez de la situació política a Catalunya i del debat d'investidura del president de la Generalitat.

Natàlia Sànchez ha cursat estudis d'Història i Comunicació Cultural a la Universitat de Girona i postgrau en captació de fons (fundraising). És sòcia treballadora en excedència de la cooperativa de producció audiovisual Metromuster des del 2017. Pel que fa a la trajectòria política, és militant de la CUP de Figueres des del 2010, ha estat membre del secretariat nacional de la CUP, regidora de l'Ajuntament de Figueres i consellera del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. És diputada des del 2018.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán