Aquí parlem: Les relacions Catalunya-Espanya | RTVE Play
Aquí parlem  Les relacions Catalunya-Espanya

19/02/2011 00:28:14
Les relacions Catalunya-Espanya Les relacions Catalunya-Espanya
Les relacions Catalunya-Espanya 00:28:14 19/02/2011
Sinopsis

Aquesta setmana l'espai de debat parlamentari presentat i dirigit per Lluís Falgàs, "Aquí Parlem", analitzarà la nova situació catalana al Senat, amb els senadors Jordi Vilajoana de CIU i Assumpta Baig del PSC.

 

El programa tractarà aquesta setmana la designació dels nous senadors catalans. Després de les darreres eleccions autonòmiques catalanes a CIU li han correspost quatre senadors, el PSC dos i el PP i ECV-EUiA un cadascun.

 

Una de les novetats que aplica el nou Estatut d'Autonomia és la Llei del procediment de designació dels senadors que representen la Generalitat al Senat i per la qual no s'exigeix com a requisit que els candidats hagin de ser diputats del Parlament de Catalunya.

 

El plató d'"Aquí Parlem" comptarà en aquesta edició com a convidats amb dos senadors catalans que han renovat el seu mandat com a representants de la Generalitat al Senat. El senador Jordi Vilajoana, portaveu de Convergència i Unió i Assumpta Baig, senadora pel Partit Socialista de Catalunya.

 

"Aquí Parlem" també tractarà la llei de finançament, el deute català i el nou panorama polític a Madrid amb CIU al capdavant del govern català.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán