Aquí parlem: El judici per l'1 d'octubre | RTVE Play
Aquí parlem  El judici per l'1 d'octubre

Aquí Parlem - El judici per l'1 d'octubre

Disponible hasta 17-09-2115

02/02/2019 00:29:31
El judici per l'1 d'octubre El judici per l'1 d'octubre
El judici per l'1 d'octubre 00:29:31 02/02/2019

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Sinopsis

El Tribunal Suprem fixa el 12 de febrer per a l'inici dels judici del procés, que se celebrarà en sessions de dimarts a dijous. Accepta els testimonis de Rajoy,Santamaria, Mas i Urkullu entre altres i deixa fora els observadors demanats per les defenses. La comunicació coincideix amb el trasllat dels 9 politics processats a presons de Madrid, custodiats per la Guàrdia Civil i entre mostres de suport de grups i entitats independentistes.

La portaveu del executiu de Sánchez reitera que a Espanya hi ha separació de poders. Assegura Isabel Celáa que Torra serà rebut com un alt representant quan es desplaci a Madrid per seguir el judici, que -ha ressaltat- comptarà amb totes els garanties. I ha fet una crida a totes a la moderació i la serenor.


En el primer dia sense Cabify ni Uber a Barcelona, la patronal de VTC denuncia que el departament de Territori els haurien ofert que seguissin treballant il·legalment a la ciutat quan entrés en vigor el decret. El conseller Calvet diu que és un malentès i que se'ls va dir que els primers dies serien permissius amb les multes.

A la Copa del Rei, Barça i Madrid disputaran una de les semifinals. El sorteig ha emparellat els dos equips , amb l'anada dimecres vinent, 6 de febrer, al Camp Nou i la tornada el dia 27 al Bernabeu....tots dos clàssics en directe per TVE1. Mentrestrant avui el Barça ha presentat la nova incorporcaió: el jove central francèsTODIBO, que s'ha incoroporat ja a l'equip.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán