Arxiu TVE Catalunya - Terra d'escudella - El llbre de les bèsties
Terra d'escudella  El llbre de les bèsties

La companyia de teatre 'La Tràgica' versiona 'El llibre de les Bèsties' de Ramon Llull amb sentit lúdic, amb cançons i paraules en diferents llengües

14/05/1977 00:25:44
Recomendado para todos los públicos
El llbre de les bèsties El llbre de les bèsties
El llbre de les bèsties 00:25:44 14/05/1977
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Dramàtic infantil rodat en estudi de la companyia de teatre 'La Tràgica' sobre 'El llibre de les Bèsties' de Ramon Llull, dins la sèrie de televisió 'Terra d'escudella'. El llibre de les bèsties i del seu autor, el místic mallorquí Ramon Llull, tractat amb sentit lúdic, barrejat amb jocs i cançons, amb paraules en llatí i d'altres llengües romàniques.

Realització de Sergi Schaaff, guió de Miquel Obiols i Josep Maria Vidal i de La tràgica. Coordinació de Josep Maria Vidal, Montserrat Camps i d'Els Comediants. Música de La Tràgica, produccio d'Itziar Aldasoro i escenografia de Marcelino Grande. Emès a la Segona cadena el 14 de maig de 1977. L'enregistrament es va fer a estudi i la còpia es va guardar sense capçalera. 'Terra d'escudella' és el primer programa infantil de la història de la televisió en català, emès dissabte al matí de 1977 a 1980. Durada de 50 minuts i de tema monogràfic a cada programa.

Ficha técnica
Géneros
Infantil
Idiomas
Catalán