Arxiu TVE Catalunya - Literal - Pere Gimferrer
Literal  Pere Gimferrer

Raimon entrevista a l'escriptor i Acadèmic de la Llengua Espanyola Pere Gimferrer. Ell mateix llegeix dos dels seus poemes: Vendaval, Exili i Hora...

05/06/1992 00:28:38
Pere Gimferrer Pere Gimferrer
Pere Gimferrer 00:28:38 05/06/1992
Sinopsis

Raimon entrevista a l'escriptor i Acadèmic de la Llengua Espanyola Pere Gimferrer. Ell mateix llegeix dos dels seus poemes: Vendaval, Exili i Hora baixa. A Vitrina, "Giacomo Joyce" de James Joyce; "Correspondencia 1923-1951" de Pedro Salinas y Jorge Guillén; "Un pedrís de mil estones", de Carles Hac Mor i Esther Xargay; "Katalonien" primera guia turística de Catalunya en alemany; "Por la ruta de la memoria" de manuel Vicent. A "El racó de l'editor" l'editorial Moll i Francesc de Borja Moll; el llibre recomanat el fa Txiqui Begiristain.

El programa Literal vol ser una invitació a la lectura. Amb una entrevista com a punt principal i tres seccions: la "Vitrina" amb les novetats literàries; el "Racó de l'editor" sobre editorials minoritàries. I el "Llibre recomanat", on un personatge famós recomana un llibre. Dirigit per Raimon, que presenta el programa, amb guió i coordinació de Miquel Pairoli i Jaume Clèries. Producció de Daniel Ríos, realització de Miquel Ángel Martín i Carmina Tuñón. Emés el 5 de juny del 1992.

Ficha técnica
Dirigido por
Raimón
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán