Giravolt (1974-1978): Giravolt - 1974 | RTVE Play
Giravolt (1974-1978)  Giravolt - 1974

01/01/1974 01:33:07
Recomendado para mayores de 7 años
Giravolt - 1974 Giravolt - 1974
Giravolt - 1974 01:33:07 01/01/1974
Recomendado para mayores de 7 años
Sinopsis

Programa informatiu de reportatges en profunditat firmats per diversos periodistes. Els temes que es tractaven eren molt diversos però s'ocupaven sobretot d'allò que preocupava als ciutadans. Aquest és de l'any 1974.

Reportatge sobre "l'illa de vianants" que l'Ajuntament de Barcelona ha declarat amb motiu de les festes nadalenques amb Anna Castells. Polèmica sobre l'electrificació de la línia ferroviària al seu pas per Roquetes i les pertorbacions elèctriques que genera sobre l'observatori de l'Ebre. Josep Maria Bachs entrevista al pare Josep Oriol Cardús (Director de l'Observatori de l'Ebre). Espai de Salvador Escamilla en el que promociona la sèrie concurs "Nova gent". XXIII festa literària de la nit de Santa Llúcia. Informe sobre la sequera que ha patit Catalunya aquest any i que es dóna per acabada després de les darreres pluges. Reportatge a Montserrat Caballé amb els seus fills. Reportatge sobre el nou accés al Monestir de Sant Pere de Roda. Espai de Salvador Escamilla en el que promociona la sèrie concurs "Nova gent". Informació sobre el pi de la Travessera de les Corts. Informe sobre la mort del Bisbe Antoni Griera. Reportatge sobre les instal·lacions del parc d'animals "Río León Safari". Els membres del grup "Lone star" en el zoo de Barcelona acompanyant Anna Castells.

Ficha técnica
Reparto
Ricardo Soria (Realitzacio), Rosa María Calaf, Toni Serra, Merçe Remoli, Lulu Martorell, Gerorgina Cisquella, Jaume Codina, Xavier Caño, Joan Lluch, Anna Castells, Salvador Escamilla, Josep Maria Bachs, Lluis Quinquer, Carles Sentis, Jose Felix Pons, Sempronio, Rafael Pradas, Joan Anton Benach, Marius Carol, Montserrat Mompó, Carme Forcadell, Alex Baldoma, Carmen Garcia Ribas, Francesc Relea, Jaume Codina, Jordi Llado, Agusti Causí, Marta Bovet (Redacció)
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán