Arxiu TVE Catalunya - Festes de la Mercè del 1975
Arxiu TVE Catalunya  Festes de la Mercè del 1975

01/09/1975 00:25:26
Recomendado para mayores de 13 años
Festes de la Mercè del 1975 Festes de la Mercè del 1975
Festes de la Mercè del 1975 00:25:26 01/09/1975
Sinopsis

Programa que recull les celebracions en ocasió de la festa major de Barcelona el 1975. 

La coral canta a l'interior del santuari de "Nostra Dona de la Mercè" en motiu del seu segon centenari. Cerimònia presidida pel cardenal Narcís Jubany, imatges de l'interior del temple i de la Mare de Déu de la Mercè. La imatge de la Mercè que corona el temple. Els focs artificials a nit i de dia, les sardanes al Pla de la Seu, davant la Catedral: toca la Cobla Popular.

A l'Ajuntament, els pendons penjats als balcons. Entrevista al seu despatx de l'alcalde Joaquim Viola i Sauret. Pregó al Saló del Consell de Cent. Sortida del seguici de l'antic consistori: lectura a la plaça de Sant Jaume del ban convocant els barcelonins a la festa.

14è Festival de vandes de música al Palau d'Esports de Barcelona: actuen les bandes de majorets, algunes arribades de l'estranger. 

Fira del llibre d'ocasió al carrer. Entevista a Josep Pi Caparrós, president del Gremi de Llibreters de Vell.

Imatges dels jardins i ocells exposats a Jardinova i entrevista a Jaume Viure, president de la Societat Espanyol d'Horticultura.

Pràctica d'esports de contacte al Palau d'Esports. Competició ciclista al circuït de Montjuïc.

Equip tècnic:
Maria Matilde Almendros, locutora; Joan Lluch, locutor; Joan Martí i Nicolás Redondo, fotografia; Salvador Bel i Esteve Fabà, ajudants de fotografia; Guillem Castells i Juan Maria Serrano, so; Jose María Aragonés, muntatge; Mariona Roca, productora; Hermínia Arnau, realitzadora; Albert Vidal, guió i realització.

Ficha técnica
Dirigido por
iRTVE Catalunya
Géneros
Archivo TVE
Idiomas
Catalán