Arxiu TVE Catalunya: Especial Lluís Llach, Festes de Sant Narcís del 1972 | RTVE Play
Arxiu TVE Catalunya  Especial Lluís Llach, Festes de Sant Narcís del 1972

01/01/1973 00:34:36
Recomendado para mayores de 13 años
Especial Lluís Llach, Festes de Sant Narcís del 1972 Especial Lluís Llach, Festes de Sant Narcís del 1972
Especial Lluís Llach, Festes de Sant Narcís del 1972 00:34:36 01/01/1973
Sinopsis

El programa segueix Lluís Llach mentre canta les seves cançons per indrets de l'Empordà, com ara Peratallada. També en durant els minuts i anteriors i alguns instants del recital que el cantant fa durant les Fires i festes de Sant Narcís de Girona el 1972.
Caminant pel bosc, Llach anta L'arbre nu, Cançoneta, Dona, Bruixa i Madame. Després de Madame, n'explica el significat. Canta Ma tristesa mentre veiem una fira d'atraccions. A un arbre, el cartell que anuncia el recital de Llach al Teatre Municipal de Girona.
Ja dins el teatre, a l'escenari Llach ajuda a instal·lar el piano, posa al seu gust el micròfon i vora seu seu Laura Aymerich, a la guitarra. Interpreten Jo també he dormit a l'alba.
Programa que compta amb la col·laboració -en la locució d'alguns textos- d'Anna Maria Barbany, fotografia de Jaume Peracaula, ajudant de realització J. Fabà, so de Jordi Sorolla i Josep Murgades, muntatge de J. Rivas, ajudant de producció P. Atienza, guió i direcció de Lluís Maria Güell.
Avís: la data d'emissió d'aquest programa segons les dades disponibles a l'Arxiu de rtve.cat indica que es va emetre l'1 de gener del 1973, però sovint d'aquesta data només en podem creure l'any, ja que no se'n guardaven les dades ni dates tan exactes com posteriorment.

Ficha técnica
Dirigido por
iRTVE Catalunya
Géneros
Archivo TVE
Idiomas
Catalán