• Televisión
  • La 2
  • 59 segons
  • 59 Segons - Els experts en comunicació diuen sí a les campanyes, però efectives i amb compromís

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

59 Segons - Els experts en comunicació diuen sí a les campanyes, però efectives i amb compromís

17 maig 2011

Al debat d'experts sobre la comunicació política en temps electoral, el publicista Joaquim Lorente ha dit que els partits fan malament moltes coses, incloses les campanyes. El professor de comunicació de la UOC Lluís Pastor creu que calen uns dies concrets per enfatitzar les idees clau, perquè surin per damunt del núvol de missatges que tenim tot l'any. I pel periodista Daniel Arasa, en cinc dies en tenim prou per veure el tremp del candidat, però la resta ja ho tenim decidit abans de començar. Xavier Roig, consultor de comunicació assegura que cal un eslògan que fixi el missatge, que el votant el recordi. En canvi pel professor de comunicació política Toni Aira les campanyes serveixen per decidir més aviat el no-vot.

Lorente ha afegit que el gran valor ha de ser el compromís i que qui ha de renovar la política són els moviments socials, a l'estil de la recent plataforma Democracia real, ya!. Els sis experts coincideixen que allò important és el missatge, i que un vestit o un gest són el segon més important després del missatge, segons l'historiador de la UB, Antoni Segura

veure més sobre "59 Segons - Els experts en comunicació diuen sí a les campanyes, però efectives i amb compromís" veure menys sobre "59 Segons - Els experts en comunicació diuen sí a les campanyes, però efectives i amb compromís"
Programes complets (46)

Els últims 221 programes de 59 segons

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios