25(...)50 -  Oci
25(...)50  Oci

Hi ha un oci per a cada edat i una edat per a cada oci. Els joves prefereixen experiències intenses i els grans busquen moments que els omplin. Els...

06/09/2011 00:29:29
Recomendado para todos los públicos
Oci Oci
Oci 00:29:29 06/09/2011
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Hi ha un oci per a cada edat i una edat per a cada oci. Els joves prefereixen experiències intenses i els grans busquen moments que els omplin. Els de la generació dels 50 s'estimen més fer activitats que abans no havien pogut realitzar per falta de temps com complir el somni d'aquell viatge que sempre havien imaginat.

Els joves de 25 anys, que han crescut en plena societat de consum, consideren que una part del seu temps lliure passa per gastar. En canvi, els de 50 anys pensen que divertir-se no és car, però si ho és, ara s'ho poden permetre. Aquests han invertit molts anys de la seva vida a la cria dels sues fills i ara ja són independents per esbargir-se. La generació dels 25, independents dels pares, pensen en aprofitar el temps al màxim abans no creïn una família.

Joves i menys joves coincideixen en la importància de mantenir un equilibri entre l'obligació i la devoció. I també creuen que corren el perill de d'omplir el temps lliure amb activitats que en comptes de relaxar s'acabin convertint en una rutina o bé una obsessió.

Ficha técnica
Dirigido por
Núria Sala
Géneros
Servicio Público
Idiomas
Catalán