25(...)50 -  La imatge
25(...)50  La imatge

Aquesta setmana se centra en la visió que tenen els joves de 25 anys i les persones de 50 anys sobre la imatgeDonem massa importància a la imatge?...

30/08/2011 00:29:50
Recomendado para todos los públicos
La imatge La imatge
La imatge 00:29:50 30/08/2011
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana se centra en la visió que tenen els joves de 25 anys i les persones de 50 anys sobre la imatge

Donem massa importància a la imatge? Una qüestió que ni els joves de 25 anys i els no, tan joves, de 50 no dubten i es posen d'acord en afirmar-ho. Però cadascuna de les generacions es fan de seguida una altra pregunta: Què es donar bona imatge?

Els més grans ho focalitzen en una vestimenta i un pentinat adients i una bona higiene. Els joves tenen un concepte diferent i han conviscut amb les noves estètiques relacionades amb estils de vida heterogenis i es queixen dels prejudicis dels de 50 anys al voltant d'elements com els pírcings, els tatuatges o les rastes.

Davant el consumisme, la moda i les marques imposen la tendència. Els de 25 la segueixen i els de 50 s'hi ha d'adaptar si volen trobar roba a l'hora de comprar, però prefereixen tenir menys quantitat però més qualitat. En canvi, els de 25 prioritzen la varietat perquè no veuen en les marques millors prestacions, sinó més inversió en publicitat. I aquí entrem en un terreny pantanós que és el de la publicitat. Segons joves i grans, la publicitat és la que vol imposar-nos la imatge que hem de lluir.

Ficha técnica
Dirigido por
Núria Sala
Géneros
Servicio Público
Idiomas
Catalán