25(...)50 - La felicitat
25(...)50  La felicitat

Tots perseguim la felicitat. La diferència entre les generacions de 25 i 50 anys, però, és que els joves tot just la busquen després d'una...

26/06/2013 00:29:09
Recomendado para todos los públicos
La felicitat La felicitat
La felicitat 00:29:09 26/06/2013
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Tots perseguim la felicitat. La diferència entre les generacions de 25 i 50 anys, però, és que els joves tot just la busquen després d'una infantesa abundant i els grans coneixen millor el camí. El tòpic ens parla de les 'petites coses de cada dia' i del fet de 'sentir-se bé amb un mateix'.

Les entrevistes que es tornen a oferir en aquest capítol mostren que els grans busquen la felicitat en el benestar de la família i del seu cercle d'amistats més proper, i que els joves l'aconsegueixen o la persegueixen amb l'autosatisfacció, el reconeixement o les relacions socials.

Els de 50 anys diuen que els de 25 busquen una felicitat materialista i els de 25 diuen que tenir no serveix de res. Totes dues generacions consideren que els diners ajuden, i molt, a fer el camí cap a la felicitat, però que el més important, i encara més per als de 50, és tenir una bona salut.

La lògica diu que els joves haurien de ser més feliços que els grans, però, segons moltes estadístiques, amb l'edat aprenem a ser més feliços amb molt menys. Ens donaran la raó els nostres protagonistes?

Ficha técnica
Dirigido por
Núria Sala
Géneros
Servicio Público
Idiomas
Catalán