Wonderland   Wonderland - 8 de novembre 2013 08/11/2013 58:41

Al Wonderland d'avui rebem al Toni Gomila, l'autor i intèrpret del monòleg 'ACORAR'. Desprès d'un any ple d'éxits a Catalunya i a les Balears, amb més de 30.000 espectadors que han vist l'espectacle, el mallorquí ens explica com s'ho fa per escorxar la bèstia individual de cadascú a partir d'una tradició.

A PROPOSTES MERAVELLOSES la Marta Orquin ens apropa a la novena edició del 'World Press Photo' del CCCB, 'Face Reality'. Una exposició on es mostra la imatge com a finestra per enfrontar-se a la realitat llunyana amb esperit humà i proximitat. Aquest premi internacional de fotoperiodisme ha tingut cinc guanyadors de casa nostra aquest any.

A 7WONDERS el Victor Tarradelles ens porta dues noves troballes històriques. Des del descobriment d'un regne d'Idu amb 3.000 anys d'antiguitat al nord d'Iraq on es pot veure tota una població de la antiga provincia assiria. Fins als documents secrets de la Junta Militar de la dictadura argentina recentment trobats, on apareixen noms com els de Serrat i Cortázar com a periodistas i artistes 'perillosos'.

A WONDERTALENT el David Martí ens presenta a 9SON, un grup de música de joves talentosos de casa nostra format al Taller de Músics. Aquest grup-orquestra d¿onze persones que fusiona rumba i ritmes llatins amb funk i arrels africanes ens presentarà el seu nou disc Obert i ens versionarà un tema molt Wonderland.

Aquest és el ritme cultural que portarem avui a Wonderland!

Wonderland
Más opciones