Wonderland   Wonderland - 21 d'octubre 2013 21/10/2013 58:37

Al Wonderland d'avui tenim l'honor de rebre a Hermann Bonnín, el dramaturg que ha estat guardonat amb El Premi Nacional de Cultura 2013. El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya ha decidit otorgar-li aquest premi per la seva 'trajectòria fecundada que abarca tots els camps de la dramatúrgia i la creació escénica: actor, director, professor, escriptor i gestor cultural'. Amb la direcció de més de trenta obres de teatre a les esquenes i la co-fundació de La Seca ' Espai Brossa, Hermann Bonnín vindrà a parlar-nos de la seva experiència, els seus projectes i que ha suposat en la seva carrera aquest grandísim reconeixement.

A PROPOSTES MERAVELLOSES parlarem de la primera gran retrospectiva sobre Camille Pissarro que acull el Caixafórum, una de les figures fonamentals de l'impressionisme i tanmateix la menys reconeguda d'aquest moviment. Una proposta que ens ve de la mà d'Agnés Batlle.

A L'HORA DEL TE la Carmen Alcaraz ens parlarà dels premis més famosos de la gastronomía. A partir de petites històries, antopología, llibres, costums o simple cotidianetat farem un viatge ple de bon gust al món dels àpats.

Finalment, a AIXÒ ÉS ART?, la Pilar Sampietro ens parlarà de la 4a edició de la Open House Barcelona. Aquest cap de setmana 150 edificis de Barcelona han estat 48h amb les portes obertes perquè els més curiosos puguin veure els dissenys arquitectònics més famosos de la ciutat com la Casa Muley Afid, la antiga fàbrica de Estrella Damm o el Cercle del Liceu.

Wonderland
Más opciones