Wonderland   Wonderland - 15 d'abril 2013 15/04/2013 52:50

PREMI RNE SANT JORDI DE CINEMA 2013 - La antiga fàbrica d'estrella Damm rep avui la gala de lliurament de la 57a edició dels premis RNE Sant Jordi de cinema. Sonia Urbano ens explica els detalls de la celebració. Leticia Dolera rebrà el premi a millor actriu espanyola per Rec 3 Gènesi i De tu ventana a la mia, i José Sacristán, millor actor per 'Madrid 1987'. A més, destacarem els altres pel·lícules i artistes premiats.

LAURA RESTREPO - Parlarem amb l'escriptora Laura Restrepo, que acaba de publicar la seva segona novel·la Hot Sur. Es tracta de la saga de tres dones llatines que emigren a EEUU. L'esciptora el va dedicar a tots que 'es juguen la vida a la frontera'.

L'HORA DEL TÉ - Carmen Alcaraz fa una passejada gastronòmic-cultural pel barri barceloní de Poble Sec.

AIXÒ ÉS ART - La secció 'Això és art' d'avui està dedicada a l'art contemporani xinés. Pilar Sampiedro visita l'exposició 5 +5: un diálogo en femenino entre oriente y occidente, que recull deu peces originals en paper, 5 de artistes xineses i 5 de artistes catalanes. La Fundació Setba de Barcelona acull l'exposició fins al 30 d'abril.

Wonderland
Más opciones