Wonderland   Wonderland - 8 de març 2015 08/03/2015 54:03

Entrevista:Parlem de l'obra "Animals de companyia". La directora, Estel Solé, i també els actors i actrius protagonistes ens acompanyen al programa. Un grup d'amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga de la colla torna després d'haver estat ingressada per un trastorn psiquiàtric. El sopar farà un gir inesperat quan un d'ells confessi un secret. Es convertirà en una trobada on sortirà el pitjor de cadascú, tots els draps bruts en un to de comèdia realista que posa en dubte el valor de l'amistat.

Wondergrama: L'arquitectura d'Antoni Gaudí és ben conegudanper tothom. El que no tots saben és la relació que aquesta tenia amb la música. A vegades, per exemple, fan concerts a la Sagrada Família perquè té una acústica especial. I és que Gaudí pensava en el disseny de les seves creacions a la vegada que tenia en compte la música que allà s'hi tocaria. Pep Gorgori ens ho explica!

El Laberint: Jordi Corominas ens porta una altre col•lectiu d'escriptors. Aquesta setmana... Els escriptors bojos! Qui són? Per què eren bojos?

Wonderland
Más opciones