Wonderland   Wonderland - 29 de novembre 2014 29/11/2014 54:02

Entrevista: Parlem amb l’escriptor Marcos Chicot, autor del llibre “La Hermandad”. Irina, Daniel i Elena desenvolupen projectes punters que exploren els límits del cervell i la possibilitat d'augmentar la seva capacitat. Quan es coneixen a través de Mensa, la major organització de superdotats del món, descobriran que res és el que sembla i que ells són les peces decisives d'una guerra que va començar fa 2.500 anys.

L’Art d’Escriure: A Jordi Muñoz l’acompanya Melcior Comes, escriptor i professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, per parlar sobre la trama en el relat. Què és? Com s’estructura? Què necessita? El relat guanaydor de la setmana és “Segunda Oportunidad”, de Juan Antonio Vázquez.

L’Hora del Te: amb Carmen Alcaraz ens endinsem en el Dia d’Acció de Gràcies. Hi ha algunes pel·lícules que estan ambientades en aquesta data, com "A casa por vaciones", ¿Qué se está cociendo?", "Hannah y sus hermanas", "Tu novio huele mal" i "El Día de Acción de Gracias de Charlie Brown".

Wonderland
Más opciones