Wonderland   El mercat de Músca Viva de Vic 13/09/2013 58:59

Avui al wonderland detacarem que El mercat de Músca Viva de Vic compleix 25 anys sent un gran aparador dels sons que bategeun a Catalunya i arreu del món. Entrevistarem al grup Les Oques Grasses, un dels plats forts dels concerts d¿aquest vespre. Josep Montero ens explicarà les Claus del triomf d¿aquest grup revelació.

Torna Seven Wonders. Amb Victor Farradellas amb qui parlarem de les troballes arqueològiques d¿aquest estiu . Per tenir la millor informació, conversarem amb Eudal CArbonell, Director de l¿Institut Catala de Paleoecologia humana i evolució social.

Avui divendres inaugurem secció amb David Martí., i amb la col.laboració de Taller de Músics. Del Wonderlove hem creuat miralls cap al Wondertalent, un espai que té com objectiu ser l¿aparador del gran talent jove de casa nostra. Inaugurem el Wondertalent amb Rosalia, una veu de moltíssims matiSos que ha sortir de la factoria de Taller de Músics. Ella i el guitarrista Dani da Silva ens mostraran el seu talent, oferenit-nos dues cançons, en directe, al Wonderland.

Wonderland
Más opciones