Wonderland   Wonderland - 14 de desembre 2014 14/12/2014 54:52

Wondergrama: Els llibres d’història expliquen com va acabar Maria Stuart, reina dels escocesos: decapitada, condemnada per traïció. El seu error va ser enfrontar-se a la seva poderosa cosina Isabel I. Xoc entre reines que Gaetano Donizetti i el seu jove llibretista Giuseppe Bardari van traslladar amb fidelitat apassionada a l’òpera Maria Stuarda. Ara, la tragèdia lírica arriba al Liceu.

El Laberint: Què tenen en comú Stefan Zweig, Boris Pasternak, Salman Rushdie i Roberto Saviano? Són els escriptors perseguits: van ser expatriats, van marxar a l'exili.

Wonderbox: En una terra on els estius poden durar dècades i els hiverns tota una vida, es desencadena el conflicte. El fred s'acosta, i en les glaçades estepes del nord, a Hivèrnia, forces sinistres i sobrenaturals es congrien rere el Mur protector, Al centre del conflicte es troben els Stark, una família tan aspra i indomable com la terra on han nascut. Passant ràpidament d'una terra de fred brutal a un reialme llunyà i estiuenc, es desplega una història de senyors i dames, de soldats i bruixots, d'assassins i bastards, que s'ajunten en un temps de lúgubres presagis. Sense dubte, l'obra de George R. R. Martin s'ha convertit en tot un èxit.

Wonderland
Más opciones