Wonderland   Wonderland - 14 de març 2013 14/03/2013 52:20

Formes de dir les coses

ENTREVISTA. Josep Maria Benet i Jornet, Jordi Boixaderas i Claudia Benito. El Teatre Almeria de Barcelona presenta el muntatge Com dir-ho?, de Josep Maria Benet i Jornet. L¿obra, dirigida per Xavier Albertí i protagonitzada per Jordi Boixaderas i Clàudia Benito, tracta de la relació entre un home madur i una noia, els dos són professor i alumne i de com és de difícil trobar la paraula adecuada, que no hi hagin malentesos, que la paraula finalment trobada continui el teu discurs i no el derivi cap a indrets obscurs . L'obra estarà en cartell fins al 28 d¿Abril.

LLIURAMENT DEL PREMIS DEMAC 2012 BARCELONA CHIHUAHUA ¿PARA MUJERES QUE SE ATREVEN A CONTAR SU HISTORIA¿. Aquest és el primer cop que el concurs es celebra simultàniament a un i altre costat de l¿Atlàntic. Eugenia Espinosa ens parlarà també dels diferents projectes que impulsa Documentación y Estudios de Mujeres.

SEVENWONDERS. Victor Farradelles explicarà la història del mític cementiri de Stonehenge, un dels llocs que més atreu viatjants al món. A més, parlarà del projecte del departament de cultura de renovació de l¿església romànica de Sant Climent de Taüll i de la història del Vaticà, ara que al capdavant hi ha un nou papa.

TRAVESSENT EL SETÉ ART. Conchita Casanoves comentarà les estrenes cinematogràfiques d¿aquest cap de setmana.

Wonderland
Más opciones