Wonderland   Wonderland - 4 de juliol 2015 04/07/2015 55:26

Los Antílopez són un parell de músics clown sense nas de pallasso. Un parell de cantautors rockers en pla còmics suïcides que s'atreveixen a saltar sense xarxa sobre qualsevol escenari. Versos canalles, lletres amb un ritme desorbitat, arrencades del fons de la gola, maltractant les cordes vocals. Un duo amb un parell de guitarres ben posades, molt ben compassades, "al toc", com diuen els flamencs.

L'Art d'Escriure: Avui ens acompanya el guanyador trimestral, Lorenzo Rubio Martínez. "Nunca te digo que te quiero porque te amo" és el relat d'aquests últims tres mesos del Wonderland. El relatista va guanyar una setmana amb aquest relat, però també ha estat finalista nombroses vegades. Els guanyadors accèsits són "El deseo añejo", de Javier Ximens i "Héroe", de Mei Morán.

L'Hora del Te: La nostra experta en cuina Carmen Alcaraz ens porta un seguit de propostes literàries gastronòmiques per passar l'estiu. Ja en teniu algun llibre relacionat amb el tema? Compartiu les vostres propostes amb nosaltres!

Wonderland
Más opciones