Wonderland   Wonderland - 18 de març 2013 18/03/2013 53:07

Santiago Roncagiolo. Entrevista. Óscar és un guionista de telenovel·les que pateix un bloqueig creatiu: la seva novia l'ha deixat i ell només escriu quan està enamorat. El seu productor no pot esperar i decideix prendre cartes a l'assumpte. A partir d'aquí es produeix una successió de fets que trastocaran enormement la vida de Óscar. Aquesta és la trama de 'Óscar y las mujeres' la nova novel·la del peruà Santiago Roncagiolo, un dels escriptors en llengua espanyola més traduïts de la actualitat.

Josep Maria Benet. L'escriptor i dramaturg, que va estar el dijous passat a Wonderland, ha estat distingit avui amb el premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2013.

Reportatge. Montse Soto. L'argentí Daniel Veronese dirigeix 'Bona gent', obra que estrena avui al Teatre Goya i que tracta de Margie Walsh (Mercè Arànega)una mare soltera que, al límit de la bancarrota, fa tot el possible per sortir endavant .

Això és art? L'art de l'escenografia i dels efectes especials destinades a pensar exemples de ciutats futures. El reportatge es basa en 'Metròpolis' (Fritz Lang), 'Breakdown Barcelona' (Barcelona apocalíptica, de Carlos Robles) y 'Pauliceia, bicicletas em Sao Paulo' (propostes que a Sao Paulo només es vagi en bicicleta.

Wonderland
Más opciones