Wonderland   Wonderland - 21 de febrer 2015 21/02/2015 55:26

Entrevista a Gabriela Wiener pel llibre "Ultima llamada". És una escriptora i periodista que retrata la quotidianitat, els tabús sexuals, la familia, els amics, històries de la vida en les quals la invenció no hi té gaire cabuda. Assegura que fa temps que va assumir que el què fa no és contar les coses, sinó les relacions que s'estableixen amb elles. El límit, explica, és ella mateixa i li agrada forçar-lo a través de la ironia i el bon humor.

L'Art d'Escriure: Amb Hellen Gilboy, de l'Ateneu d'Escriptura Barcelonès, parlem de la sintaxi (voluntàriament) incorrecta. El relat guanyador és "Hogar, dulce hogar", de Maria Sergia Martin González, Towanda. Els finalistes són: "Enamorarte", de Maria Elejoste; "Divergentes", de Gabriel Perez Martínez; "No em tallis el nus gordià", de Josep M. Conill; "Reminiscencia" de Mei Moran; "Geometría elemental", de Jerónimo Hernández de Castro i "Negro Relato" de Miguel Angel Cejudo López.

L'hora del Te: Amb Carmen Alcaraz, parlem de les dietes de la Quaresma. Sabeu que els grecs ja en feien? Mastegar 700 cops i ingerir ous de solitària eren algunes de les coses que es feien.

Wonderland
Más opciones